SOALAN LAZIM & KOMEN

 • Bagaimana cara TERBAIK untuk saya amalkan NUTRELLE?
Disarankan agar diambil sebelum makan malam antara jam 6 petang hingga 8 malam. Campurkan isi kandungan paket kedalam 200mL air sejuk (atau suhu bilik) untuk menikmati minuman yang lazat. Untuk hasil yang lebih baik, pastikan pengambilan air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari. • Bila saya akan melihat kesannya?
Kesan untuk melegakan sembelit biasa dapat dilihat selepas 6 - 10 jam selepas pengambilan pertama. Walaubagaimanapun, kesannya berbeza pada setiap individu, tetapi anada akan merasa perubahan pada diri anda dalam minggu oertama pengambilanan NUTRELLE. Pergerakan usus akan dapat dirasakankan pada 2 - 3 hari pertama dengan kekerapan membuang hadas mungkin meningkat kepada 3 -4 kali sehari. Selepas itu proses pergerakan usus akan menjadi lebih stabil dengan proses pembuangan akan berlaku biasa 1 - 2 kali sehari. 

 • Apakah perlu untuk mengambil lebih dari satu paket sehari?
Satu paket sudah mencukupi, Setiap paket mengandungi sukatan yang mencukupi untuk proses detox  bagi badan anda.

 • Siapa yang disarankan untuk mengambil NUTRELLE?
NUTRELLE sesuai untuk diambil oleh kaum lelaki dan wanita yang berhasrat untuk memperoleh "KESEMPURNAAN dari dalaman" agar dapat sentiasa mengekalkan kesihatan usus pada tahap optimum. 

 • Adakah NUTRELLE disarankan kepada wanita hamil? 
Walaupun NUTRELLE mengandungi bahan semulajadi, namun adalah disarankan agar pengguna mendapatkan khidmat nasihat dari pakar sebelum pengambilan. • Adakah NUTRELLE disarankan kepada wanita yang baru lepas bersalin? 
NUTRELLE boleh diambil oleh wanita yang baru lepas bersalin. Malah NUTRELLE dapat membantu wanita yang selepas bersalin yang pada biasanya menghadapi masalah sembelit.  • Adakah NUTRELLE disarankan kepada wanita yang menyusukan bayi?
NUTRELLE mengandungi bahan semulajadi dan pengambilan NUTRELLE tidak akan memberi kesan kepada bayi yang menyusu. 

 • Adakah LELAKI disarankan untuk mengamalkan NUTRELLE?
Sudah tentu..!!!! Kami yakin kaum lelaki tidak ingin ketinggalan dan menikmati kesan kesihatan pada tahap optimum. Perlu dijelaskan di sini bahawa NUTRELLE tidak mengandungi sebarang hormon wanita yang boleh menjejaskan sifat kelakian mereka.

 • Berapa umur yang sesuai untuk memulakan amalan NUTRELLE?
Kami mencadangkan ia diambil seawal 20an untuk mengekalkan usus anda berada pada tahap optimum. Ini kerana pada umur 20an dan ke atas, kekerapan pendedahan kepada pencemaran adalah lebih tinggi. 

 • Adakah terdapat sebarang kesan sampingan?
Tiada sebarang kesan sampingan. Namun, akan berlaku sedikit krisis pemulihan pada sesetengah individu. Ini merupakan proses biasa yang dipanggil detox. Jangan takut, teruskan pengambilan atau boleh hubungi saya sendiri untuk kepastian. 

 • Bolehkah NUTRELLE diamalkan dengan selamat pada jangkamasa panjang?
YA...!!!! Semua bahan yang digunakan adalah semulajadi dan selamat digunakan dalam tempoh yang panjang.

 • Adakah berat badan akan bertambah selepas pengambilan NUTRELLE?
TIDAK.Malah mungkin sebaliknya. Kandungan NUTRELLE adalah rendah kalori dan ia membantu dalam pembakaran lemak ketika bersenam. Proses membersihkan usus yang dilakukan oleh NUTRELLE akan mengeluarkan sisa-sisa lebihan dalam badan dan ini  juga dapat meningkatkan metabolisme secara tidak langsung.  NUTRELLE juga membina jisim otot. Lebih banyak otot akan membantu meningkatkan kadar metabolisme dimana ia akan meningkatkan kadar pembakaran lemak dan seterusnya memudahkan kawalan berat badan. 

 • Sekiranya saya berhenti mengambil NUTRELLE, apakah yang bakal berlaku?
NUTRELLE tidak menyebabkan ketagihan. Namun, proses anti oksidan perlu dilakukan secara berterusan. Sekiranya NUTRELLE tidak diambil, badan perlu melakukan proses detox secara semula jadi dan kemungkinan toksin-toksin baru akan melekat semula pada dinding usus disebabkan oleh pencemaran sekeliling. 

 • Adakah NUTRELLE HALAL?
Ini yang sepatunya kita perlu KETAHUI...NUTRELLE telah memperolehi SIJIL HALAL dari JAKIM dan sesuai diambil oleh semua individu

No comments:

Post a Comment